Дупница. Заплати и пенсии не се вдигат с решение на

...
Дупница. Заплати и пенсии не се вдигат с решение на
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Ковачев в Дупница: Стандартът на живот се вдига с работеща икономика, а не с решения на Коминтерна

Дупница. Заплати и пенсии не се подвигат с решение на Коминтерна. Стандартът на живот се подвига с конкурентноспособна стопанска система, с износ, с висока добавена стойност на продуктите и услугите, които произвеждаме в България. Това съобщи доктор Андрей Ковачев по време на среща с жители в Дупница, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Ковачев добави още, че назад на дезинформацията – че нищо не се създава в страната ни – единствено за последните седмици са открити няколко завода и България става все по-добро място за вложения. „ В никакъв случай не може и не би трябвало да си позволим да рискуваме европейското бъдеще на страната ни и да върнем България обратно “, уточни вторият в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Пред присъстващите Ковачев показа, че за него Дупница е едно особено място и пази безценен спомен за нея, тъй като е служил в казарма в този край. По време на срещата той акцентира, че с помощта на европейска взаимност над 80 млн. лв. са били вложени в разнообразни планове в региона през последните години – улици, площади, учебни уреди, тръбопроводи. „ България ще продължи да получава европейски средства и през идващия програмен интервал, посредством общите старания на евродепутатите от Политическа партия ГЕРБ. Ще концентрираме напъните си да подобрим свързаността на района, с цел да се подобрят опциите за вложения и развиването на дребния и междинен бизнес в региона. Подкрепете мощния тим, който има уменията, опита и контактите да успее в Европа – тима на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. На 26 май с №12 в интегралната бюлетина! “, прикани доктор Андрей Ковачев.
Пред дупничани основният секретар на Съюз на демократичните сили и претендент за евродепутат Илия Лазаров съобщи: „ В листата на Българска социалистическа партия е проф. Румен Гечев, който може да написа докторантура по това по какъв начин се банкрутира страната. Този човек в този момент желае да отиде в Европа, която ненавижда, с цел да се пенсионира с европейска пенсия. Това му е единствената цел и ние сме длъжни да не позволяваме това да се случи – да си го пенсионираме в България, и да пенсионираме и Българска социалистическа партия! “.
„ Дупница постоянно е била наследник бастион и тя ще си остане, уповавам се, дълги години напред такава “, съобщи водачът на локалната организация на ГЕРБ Ивайло Константинов. „ През идната седмица ще чуваме за всички нас всичко, което можете и не можете да си визиите, тъй като тези избори на 26 май за нашите съперници са на живот и гибел. Нашата работа обаче е да бъдем почтени, да бъдем честни, да се потвърждаваме с работата си и да демонстрираме действителните обстоятелства “, уточни Константинов.
„ Над България са надвиснали червени градоносни облаци. Вие доста добре знаете какво се случва, когато страната се успокои и тръгне напред – идват алените и унищожават всичко “. Това съобщи пред препълнената зала в Дупница Костадин Костадинов, който е член на Националния изпълнителен съвет на Съюз на демократичните сили. „ Сега, когато страната ни е с позитивен ритъм на развиване, когато за последните години в Дупница се наливат милиони, ние рискуваме да допуснем алените да спрат фондовете и да пропилеят всичко “, сподели Костадинов.
Кметът на Дупница инж. Методи Чимев прикани присъстващите да бъдат рационални на 26 май. „ Хората, от които зависи обстановката в България да продължи към по-добро, сме ние самите “, акцентира Чимев.
Председателят на локалния парламент Емил Гущеров уточни, че претендентите на ГЕРБ вършат по този начин, че България да бъде добре призната измежду европейските сътрудници, по тази причина и би трябвало да бъдат подкрепени с номер 12 в бюлетината.
На срещата в Дупница участваха също националният представител Радослава Чеканска, зам.-кметовете Крум Милев и Красимир Георгиев, съветници и десетки жители.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР