Дупница се върна 20 години назад: Първан Дангов е новият

...
Дупница се върна 20 години назад: Първан Дангов е новият
Коментари Харесай

„Промяната“ в Дупница: Ярко червена елха с петолъчка вместо празнична украса

„ Дупница се върна 20 години обратно: Първан Дангов е новият остарял кмет “- това заглавие обиколи обществените мрежи след локалните избори. Новият кмет, повдигнат от Българска социалистическа партия, стана известен и с общественото си благодарствено слово в нощта на изборите, с което се обърна към подкрепилите го партии „ Продължаваме промяната “ и „ Възраждане “.

Безпринципната коалиция в жанр „ Всички против ГЕРБ ” към този момент дава първите си плодове - центърът на Дупница свети в блестящо алено. Празничната декорация на града от предходната година е сменена с елха с петолъчка, цялата оцветена в блестящо червен цвят. За това споделят поданици на Дупница в обществените мрежи, като даже вършат съпоставяне сред украсата с приглушени празнични светлини от предходната година.

Според осведомени Дупница свети в алено персонално по искане на новия кмет, който даже възнамерявал да окичи елхата със сърп и чук. Дангов даже забранил да се приказва за Дядо Коледа на площада.

Дангов бе определен за кмет на Дупница за първи път преди тъкмо 20 години и ръководи града от 2003 до 2007 година През ръководството си той получи прозвището „ индивида на Братя Галеви “. След успеха му на първия тур в обществените мрежи бе припомнено, че за 4-годишния си мандат той асфалтира една единствена улица - неговата.

В профила си във Facebook Дангов споделя публикации във прослава на Путин и се възмущава от горенето на съветския байрак.



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР