Дупница. Кандидатът за кмет на Дупница от АБВ Георги Градевски

...
Дупница. Кандидатът за кмет на Дупница от АБВ Георги Градевски
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатите на АБВ за кмет и общински съветници в община Дупница предлагат категорични мерки за подобряване на сигурността

Дупница. Кандидатът за кмет на Дупница от АБВ Георги Градевски и претендентите на партия АБВ за общински съветници оферират безапелационни ограничения за възстановяване на сигурността в района. Те бяха показани по време на среща с жителите на общината, на която участва и ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Това оповестиха от пресцентъра на партията .
Според Градевски, повишението на публичната сигурност ще бъде реализирана с обезпечаването на видеонаблюдение във всички обитаеми места в общината. В програмата му е планувано още тясно съдействие на общинската власт с чиновниците на РПУ-Дупница, тъй че те да бъдат изцяло обезпечени да извършват служебните си отговорности - материално и логистично и да могат да реагират навременно на всички сигнали за нередности, които получават. Усилията ще бъдат ориентирани и към обезпечаването на спокойна среда за всички вложители в района, както и за жителите на всички обитаеми места. Специално внимание ще бъде обърнато на сигурността на учениците и образователните заведения.
Предложенията на претендентите на АБВ за кмет и общински съветници в Дупница бяха изрично подкрепени от ръководителя на политическата мощ Румен Петков. По време на събитието той поздрави първата жена - служител на реда от Дупница Галина Димова, която е и претендент общински консултант от листата на АБВ и акцентира, че тя е заслужен човек, който има почетно отличие за героизъм и заслуга, връчено персонално от него през 2008 година, когато е заемал длъжността министър на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР