Дупница. 48-годишен мъж е задържан за притежание на голямо количество

...
Дупница. 48-годишен мъж е задържан за притежание на голямо количество
Коментари Харесай

Кюстендил: 48-годишен мъж е задържан за притежание на голямо количество канабис, незаконно оръжие и взривни вещества в село Джерман

Дупница. 48-годишен мъж е арестуван за владеене на огромно количество канабис, нелегално оръжие и взривни субстанции в село Джерман. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Процесуално-следствените дейности са осъществени след интервал на наблюдаване на равнища с канабис в землището на село Джерман и парцел, благосъстоятелност на 48-годишен локален гражданин. В хода на подхванатото претършуване, в новостроящата му къща в селото, криминалистите открили етаж, оборудван с въздухопроводи и лампи за развъждане и сушене на канабис. В лекия автомобил, благосъстоятелност на мъжа, са конфискувани найлонов плик с над 2 кг канабис и две ловни пушки, а от следената равнища - 20 растения канабис, достигнали височина към 1.80 м, от които зелената листна маса е 27.805 кг. Общото количество на открития канабис е 42.25 кг. Видът му е открит с полеви наркотест.
В хода на интервенцията криминалистите разкрили и особено построени тайници, вкопани в земята, в които били укрити: два малокалибрени револвера със заличени номера и 68 патрона за тях; две тротилови пресовки /по 400 г/; 21 капсулдетонатора. За обезвреждането им е оказано подпомагане от екип на СОБТ.
48-годишният мъж е арестуван с полицейска заповед за 24 часа, известен е прокурор. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР