Дупнишки полицаи са задържали 26-годишен неправоспособен водач, който е блъснал

...
Дупнишки полицаи са задържали 26-годишен неправоспособен водач, който е блъснал
Коментари Харесай

Дупничанин блъсна на пешеходна пътека 15-годишно момиче и избяга

Дупнишки служители на реда са задържали 26-годишен недееспособен лидер, който е блъснал с автомобил 15-годишно момиче на пешеходна пътека в града и напуснал произшествието. Пострадалата е с охлузни пострадвания и без заплаха за живота. 26-годишният е открит след оказано подпомагане от жители. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор.
Снощи, малко след 21.00 ч., двама незнайни, посредством упражнена мощ, са лишили от продавачка в хранителен магазин в Сапарева баня 400 лева и 10 кутии цигари от разнообразни марки. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор, съобщи сътрудник от града, за Actualno.com.
Друг лидер на лек автомобил от Дупница аргументи значими материални вреди и е напуснал местопроизшествието. Произшествието е с паркиран л.а. БМВ на ул. „ Дупнишко шосе “. При последвалото обслужване на произшествието и извършени оперативно издирвателни дейности е открит лекият автомобил – „ Сузуки Витара “, благосъстоятелност на 55-годишен кюстендилец и паркиран наоколо до дома му. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР