Дупничанин почина от инфаркт, докато чака тест за COVID-19. Трагедия

...
Дупничанин почина от инфаркт, докато чака тест за COVID-19. Трагедия
Коментари Харесай

Дупничанин почина от инфаркт, докато чака теста си за коронавирус

Дупничанин умря от инфаркт, до момента в който чака тест за COVID-19.

Трагедия почерни фамилията на дупнишкия предприемач Кирил Димитров, откакто синът му умря ненадейно на 40-годишна възраст.

Нови позитивни за COVID-19 има в общините Кюстендил, Дупница и Рила

Любчо Димитров е умрял 40 минути откакто е признат в изолатора в общинската болница в Дупница със подозрение за ковид, само че повода се оказа инфаркт, а не болест, заяви "Струма бг ".

Приятели на ненадейно умрелия млад мъж разясниха, че той е бил необятна душа. Веселяк, добър и великодушен. Много хуманен. Трагедията в фамилията е огромна. Само преди една седмица Любчо подвигна тежка женитба с обичаната си, от която има дете на година и половина. Имаше над 250 посетители на сватбата.

В петък е чествал рождения си ден и кръстил и детето. Всички са шокирани от гибелта му.

"Любчо Димитров имаше високо кръвно. Преди сватбата е ходил на доктор, само че от болничното заведение са му поискали първо да си направи тест за ковид и едвам тогава щели да го одобряват. Той не направил тест и не бил приет”, описаха приятелите му.

В събота сутринта Димитров се почувствал зле. Транспортиран е до болничното заведение в Дупница. Лекари се усъмнили, че е с ковид, и го настанили в изолатора. Направен му е тест за COVID-19, само че младият мъж умрял, преди да е явен резултатът. Предполага се, че мъжът е умрял от инфаркт в резултат на високо кръвно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР