Дупки на пътя Самоков- Мальовица обръщат коли и предизвикват тежки

...
Дупки на пътя Самоков- Мальовица обръщат коли и предизвикват тежки
Коментари Харесай

Коли се обръщат по таван заради дупки на пътя Самоков- Мальовица

Дупки на пътя Самоков- Мальовица обръщат коли и провокират тежки произшествия. Жителите на четири села са подготвени на протест поради неприятното положение на правата и я разказват като „ гробница”.



По пътя се движат и учебни рейсове. Това ускорява терзанията на локалните, които чакат ремонт на правата към този момент половин век.

Преди няколко дни, в опит да избегнат дупките, се удариха две коли. Гуми се пукат, джанти се кривят. Такива произшествия са постоянни, сподели кметът на Мала Църква Ивайло Петров.

Всеки ден пътувам към Самоков. Въпрос на оцеляване е. Поне 5 пъти ми се е случвало кола да се пробва да избегне дупките и да тръгне против мен, сподели Константин Гущеров.

От идната седмица ще стартира ремонт на участъка”, съобщи инж. Румен Сачански, шеф на Областно пътно ръководство. Този ремонт е плануван от много време, само че имаше административни проблем, които към този момент са решени. Тъй като тук е туристически регион, взехме решение да увеличим и средствата за този пътен сектор, разясни Сачански.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР