Дуото от Ювентус Миралем Пянич и Пауло Дибала не искат

...
Дуото от Ювентус Миралем Пянич и Пауло Дибала не искат
Коментари Харесай

Пянич и Дибала не искат да напускат Ювентус

Дуото от Ювентус Миралем Пянич и Пауло Дибала не желаят да бъдат част от евентуална договорка за замяна с Пол Погба, настояват медиите в Италия. „ Биаконерите “ имат дълготраен интерес към някогашния си халф, а Погба е подготвен да напусне „ алените дяволи “ през лятото, още повече, че французинът ще навлезе в последната година от контракта си и Юнайтед ще се опита да печели пари от него.

Италианските първенци обаче не са подготвени да дадат пари за Погба, като могат да предложат свои играчи като бартерна договорка. „ Rai Sport “ твърди, че са обсъждани редица играчи, като Юнайтед се интересува най-много от полузащитника Адриен Рабио, някогашната звезда на Арсенал Аарън Рамзи и нападателя Дъглас Коста.

Две от звездите на Ювентус, които също са свързани с трансфер в Англия - Пауло Дибала и Миралем Пянич, обаче не са подготвени да заменят Торино с Манчестър. Атакуващото дуо не желае да напусне Ювентус, което значи, че Юнайтед ще би трябвало да се концентрира върху други играчи.

Дибала и Пянич бяха мощно свързани с прекосяване във Висшата лига през последните години, а Юнайтед не съумя в опит да подпише с аржентинеца предишното лято. Все още не е ясно дали Погба ще напусне Юнайтед след идването на Бруно Фернандеш, който вкара нов живот в клуба. Феновете на Юнайтед се вълнуват от вероятността на Погба и Фернандеш да образуват партньорство в халфовата линия и дуото стартира да упражняват дружно за първи път.

Grafting at a safe distance
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР