dunavmost.com64-годишен пловдивчанин сложи край на живота си в жилището си

...
dunavmost.com64-годишен пловдивчанин сложи край на живота си в жилището си
Коментари Харесай

Какво се случва в тази България?! Пловдивчанин сложи край на живота си, загубил дело с голяма глоба

dunavmost.com

64-годишен пловдивчанин постави завършек на живота си в жилището си в ЖР " Тракия ".

Любо Б. се е прострелял в главата с газов револвер, зареден с военен патрон. Той е умрял на място. Фаталното решение, мъжът взел откакто схванал, че е изгубил дело, по което е наказан да заплати огромна санкция, предава dunavmost.com.

Инцидентът, за който Б. е наказан, влиза в престъпната хроника на Traffic News преди година. Пловдивчанинът бе арестуван, след като  атакува млада жена,  паркирала на " неговото " място. Грозната сцена се разиграла на паркинга зад блок 176.

33-годишната Валентина била в квартала с другар и оставили автомобила си на свободно място. Когато се върнала, намерила колата си запушена от Опел и влезнала в спор със притежателя му.  " Приближи се към мен, наричайки ме " отпадък "   и ми отвъртя подобен пестник, че едвам не ми отдели главата. В същото време се появи приятеля ми и го дръпна. Аз звъннах на полицията и след минута пристигнаха две патрулки ", описа тогава Валентина. 

Междувременно побойникът е бил тестван за алкохол и дрегерът отчел 0,8 промила. Сложили му белезниците и го отвели в районното. 

Срещу Любо е формирано досъдебно произвеждане по член 131 за причиняване на лека телесна щета и за шофиране в нетрезво положение. В следствие му е натрапен акт от 1 500 лв., който той обжалвал в съда. Вчера обаче юристът му съобщил, че е изгубил дефинитивно борбата и общата сума, която се е натрупала по делото е над 4 000 лв.. 

Минути по-късно от жилището проехтял изстрел. Синът на Любо, който бил пред блока, бързо се качил, само че когато влезнал в жилището, се натъкнал на натрупа. 

При обиска, който служителите на реда създали в дома са били открити и други оръжия. В рамки на стените били подредени 9 газови револвера от разнообразни марки и пушка. В дома обаче не са открити муниции.  

Преди да се пенсионира, пловдивчанинът е работел в КЦМ. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 17 секунди) Рейтинг: 26031 | Одобрение: -24034 И какво е спечелил с това? Нима синчето в този момент няма да ги заплати, в случай че не се откаже от наследството (апартамента). Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР