Дунав (Русе) скоро може да има ново ръководство. Това разкри

...
Дунав (Русе) скоро може да има ново ръководство. Това разкри
Коментари Харесай

Дунав скоро може да има ново ръководство

Дунав (Русе) скоро може да има ново управление. Това разкри треньорът на отбора Людмил Киров.

Както е известно, президентът на отбора доктор Симеон Симеонов се отдръпна. Акциите най-малко краткотрайно са в досегашния админ Огнян Цветанов, който сега заема длъжността изпълнителен шеф.

" Дори да има напрежение за бъдещето измежду играчите, моята работа е да го потуша. Нямаме никакви отговорности, в Дунав се работи доста на чисто. Нормално е в българския футбол от време на време да се случват разтърсвания. Още повече, когато клубовете получават пари от общините, преди избори постоянно им е обезпокоеното.

След отдръпването на Симеонов е обикновено да витаят някакви мисли в главите на футболистите. Но Дунав няма да остане без прехрана. Русе е огромен град. Мисля, че ще дойдат по-добри дни за клуба. Имам нещо поради, напълно скоро може да има развиване по въпроса за издръжката, само че дано не приказваме авансово.

Арда е приятна изненада. Доста добър и комплектован тим са. Показват неизменност в последно време, ненапразно имат експерт като Стамен Белчев. Всеки отбор обаче има своите недостатъци. Разучили сме ги и ще се надяваме да им противодействаме сполучливо ", разяснява Киров пред " Тема спорт ".
 Арда гони наложителна победа против Дунав
Арда гони наложителна победа против Дунав

Новакът в елита ще се утвърждава на петото място във краткотрайното класиране
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР