Дунав (Русе) ще изиграе контролна среща срещу румънския клуб Астра

...
Дунав (Русе) ще изиграе контролна среща срещу румънския клуб Астра
Коментари Харесай

Дунав уреди контрола с Астра

Дунав (Русе) ще изиграе контролна среща против румънския клуб Астра (Гюргево). Мачът ще се състои на 23 март в прилежащия румънски град и е с начален час 12.30 часа.
Очаква се десетки русенци да посетят Гюргево и да следят своите любимци против мощния румънски отбор.

Отборът на Астра има една купа на Румъния от сезон 2015-2016 година, а предходния е вицешампион и притежател на Купата на северната ни съседка. В момента отборът се движи на пето място в шампионата на Румъния. На 13 октомври предходната година Дунав гостува на Астра и загуби с 0:2. Това беше и един от първите мачове на русенци под управлението на Людмил Киров. Дунав получи по един гол през двете полувремена, само че след почивката стоеше изцяло равностойно и даже на моменти превъзхождаше своя противник.

От три години насам шефовете на русенския отбор се ориентираха за контроли с тима от Румъния. Нивото на футбола на север от Дунав е по-високо от българското състезание, вложени са повече пари в стадионите. Дунав изигра влиятелни контроли против Астра, Динамо Букурещ и други сформира от северната ни съседка, като началото бе сложено по времето на Веселин Великов.

" 24 часа "
Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР