Дунав Русе и Витоша Бистрица излизат един срещу друг в

...
Дунав Русе и Витоша Бистрица излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Дунав излиза да довърши Витоша

Дунав Русе и Витоша Бистрица излизат един против различен в плейаут за систематизиране на местата от 11 до 14-о в Първа лига.

Първата среща приключи с триумф за Дунав с 1:0.

Срещата е в понеделник от 17:30 часа, а вие ще може да го наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA, GONG PLAY, честотите на Дарик радио и минута по минута на Gong.bg .

Наставникът на Дунав Малин Орачев разяснява преди срещата, че неговите момчета би трябвало да изиграят хитро срещата-реванш. Двама от главните футболисти на отбора в лицето на Петър Патев и Юлиан Ненов си потеглят след края на сезона. Дунав е в най-хубавата си серия през сезона, откакто "драконите " са без позволен гол в продължение на 428 минути. Съществува леко напрежение по оста кмет - управление на тима, откакто градоначалникът Пламен Стоилов е изискал по-висок наем за оборудването след направените усъвършенствания, а от управлението на тима отвръщат, че ремонтът е изработен некачествено.

Витоша към момента няма победа като посетител в Първа лига, като има 4 равенства и 12 провали. Николай Георгиев е с 3 "сухи мрежи " през сезона. Витоша е с най-слабата защита в Първа лига - 61 позволени попадения. Християн Василев продължава с лекуването си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР