Дунав посреща Славия от 17:45 часа в мач от 9-ия

...
Дунав посреща Славия от 17:45 часа в мач от 9-ия
Коментари Харесай

11-те на Дунав и Славия

Дунав посреща Славия от 17:45 часа в мач от 9-ия кръг на efbet Лига и ще се опита да прибави 3 точки към актива си, с които да се изкачи в средата на класирането. До момента “драконите” имат единствено две победи през сезона и са измежду групата от тимове с по 8 точки, заемащи долната половина на таблицата. Славия е на осма позиция, само че има единствено с точка повече от днешния си противник, а също така за гостуването в Русе наставникът Златомир Загорчич няма да може да разчита на много от главните си футболисти.

Заради наказване мача ще пропусне Димитър Велковски, а контузени са Янис Карабельов, Радослав Кирилов, Андреа Христов, Ертан Томбак, Георги Йомов, Милен Гамаков, Николай Дюлгеров и Венцислав Бенгюзов. В групата обаче се завърнаха до неотдавна травмираните Илиян Мицански и Дарко Тасевски, като македонецът се чака да е титуляр.

“Моите момчета ще изорат терена, с цел да победят Славия. Мачът е доста значим, даже стратегически. Нуждаем се от точки. Ще играем за Русе. Вярвам на момчетата, мисля, че и те ми имат вяра и малко по малко започваме да стиковаме нещата. Време е нужно, само че и такова минава, тъй че се надявам, че ще зарадваме почитателите с хубава игра и победа”, показа наставникът на Дунав пред вестник “Утро”.
В елита на българския футбол двата отбора са се срещали общо 50 пъти, като салдото е 13 победи за Дунав, 16 равенства и 21 триумфа за Славия. “Белите” имат преимущество и в Русе - 8 победи, 12 равенства и 6 провали.

efbet Лига - 9 кръг:

ДУНАВ - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ДУНАВ: 21. Макенджиев, 77. Костадинов, 5. Николов, 16. Ковачев, 29. Колев, 22. Милчев, 8. Щерев, 11. Димов, 7. Лазаров, 99. Христов, 9. Ахмедов

СЛАВИЯ: 13. Георгиев, 4. Патев, 15. Виячки, 6. Хуманес, 83. Попадийн, 71. Стоев, 23. Узунов, 8. Шоколаров, 20. Кръстев, 33. Иванов, 9. Чунчуков

СЪДИЯ: Волен Чинков
СТАДИОН: “Градски”, Русе
НАЧАЛО: 17:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 9 кръг, неделя 15 септември  Дунав 17:45предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР