Думите са на шефката на специализираната прокуратура Валентина Маджарова, изречени

...
Думите са на шефката на специализираната прокуратура Валентина Маджарова, изречени
Коментари Харесай

Маджарова на обиколка в националния ефир. Прие определението ”бухалка” като комплимент

Думите са на шефката на профилираната прокуратура Валентина Маджарова, изречени от ефира на NOVA News. Признанието, че прокуратурата била бухалка Маджарова направи несъзнателно, само че призна това, което се скандираше по българските площади цяло лято и продължава да се твърди.

Изглежда през днешния ден е звездният момент на Валентина Маджарова. Магистратът се появява в ефира на втора национална телевизия в рамките единствено на няколко часа. След утринното посещение в Българската национална телевизия Маджарова избра различен комфортен събеседник - Любо Огнянов.

Необичайни са тези телевизионни прояви за персоната на Валентина Маджарова. Обикновено сме привикнали да я на брифинги. Може би е сменила жанра и е решила да влезе в ново амплоа, с цел да отбрани положителното си име и да “замаже” петното, хвърлено върху профилираната прокуратура. Която другояче правила работата си прелестно, нали…

Маджарова бе посетител в утринния блок на Българската национална телевизия, където без доста неуместни въпроси от страна на Георги Любенов съумя да ни изясни по какъв начин решението за закриването на профилираните съд и прокуратура идвали, тъй като в последна сметка тези институции работили добре. Маджарова призна, че нямало нищо трагично в това, което единствено по себе си беше изненада. Причината са митингите на магистратите преди няколко месеца, които обявиха, че върховенството на закона е в заплаха.

Каза още, че профилираната прокуратура съществува едвам от няколко години и в този смисъл не можем да чакаме от нея чудеса за този така къс интервал от време. Сиреч - да дадем толеранс. Маджарова призна - профилираните прокуратура и съд били длъжници на българските жители поради неналичието на неоправдателни присъди за корупция по високите етажи. От такова самопризнание нямаше потребност, тъй като и Европейската комисия ни го сподели. При това за повторно.

И след утринното си изявление шефката на профилираната прокуратура се пръкна не къде да е, а в ефира на NOVA News - телевизионният канал, прочут напълно до неотдавна като “Канал 3” - близка до предходната власт медия, която бе добита от групата на “NOVA” на Кирил Домусчиев.

От този народен ефир Маджарова повтори долу горе същите неща, само че с други думи. Разказа за рейда в президентството, който не бил навлизане, а бил изпълнен съгласно закона - с съответно позволение и поради следствие. Подслушвания на политици и протестиращи не е имало.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР