Думите "рекорд" и "Шампионска лига" са неразривно свързани с името

...
Думите "рекорд" и "Шампионска лига" са неразривно свързани с името
Коментари Харесай

Човекът-рекорд в ШЛ Роналдо с ново върхово постижение

Думите "рекорд " и "Шампионска лига " са неразривно свързани с името на легендата на международния футбол Кристиано Роналдо. 34-годишният португалец сложи ново върхово достижение в Турнира на богатите до името си и сподели, че в действителност е кралят на тази конкуренция.

Във вторник вечерта неговият Ювентус подчини Байер Леверкузен, а това беше 102-та победа на нападателя в този шампионат. Така той изпревари именития вратар Икер Касияс, който беше завоювал 101 триумфа на вратите на Реал Мадрид и Порто, преди кариерата му да претърпи насилствен застой поради инфаркта, получен през май тази година.

Трети в подреждането е някогашният халф на Барселона Шави Ернандес, а играещата легенда на каталунците Лео Меси е едвам четвърти със "само " 80 победи в шампионата. Така Роналдо наподобява неосъществим на върха на тази ранглиста, а и сигурно ще усили още повече сметката си.

Той означи и гол във вратата на "аспирините " и към този момент има 127 в Шампионската лига, където от дълго време е окупирал реализаторския връх. Най-близкият му кандидат още веднъж е Лео Меси, само че той има 112 гола и мъчно ще го приближи, изключително в случай че португалецът продължава да вкарва по този метод.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР