Думите на всички политици, че се грижим за хората, не

...
Думите на всички политици, че се грижим за хората, не
Коментари Харесай

Нинова: Думите на политиците не бива да са голи декларации

Думите на всички политици, че се грижим за хората, не трябва да са голи заявления, а да се изпълнят със наличие.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила на срещата на левите водачи и министър-председатели от Европейски Съюз и Западните Балкани, оповестиха от пресцентъра на левицата.

По думите й в идващите месеци ни предстоят доста решения за бъдещето на Европа. Тя даде образец с Брекзит, бюджета за идващия програмен период- целите и тяхното финансиране.

„ Тревожи ни фактът, че приказваме за разширение, приказваме за доближаване, само че в плана за бюджет се понижават средствата тъкмо за кохезионната политика с 5%. Това за нас е недопустимо. По този метод вместо да се сближава стандартът на живот в другите страни, ще се усилят различията”, разяснява още Нинова.

Според нея квалифицираният обществен дирек не получава съществено финансово отражение в бюджетната рамка за идващия интервал.

Председателят на Българска социалистическа партия уточни като позитивен образец множеството средства за стратегия Еразъм, само че акцентира, че това не е задоволително.

“Няма политики, заложени за превъзмогване на бедността и неравенствата, които са огромните проблеми на народите ни. Много от европейските страни към този момент показаха противоречие и с орязването на парите за селскостопанската политика. За страдание българското държавно управление приема всичко безусловно за едно потупване по рамото, само че аз ви призовавам- ние да се обединим, като партии от едно политическо семейство, като наши министър председатели и като един да защитим правилата на Европейски Съюз за равнопоставеност, за правдивост, за взаимност. Най-вече ми се желае думите на всички политици- че се грижим за хората, да не бъдат голи заявления, а да се изпълнят със съдържание”, сподели още Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР