Думите на украинския президент Владимир Зеленски е почти невъзможно да

...
Думите на украинския президент Владимир Зеленски е почти невъзможно да
Коментари Харесай

Лавров: Думите на Зеленски е почти невъзможно да се вземат на сериозно

Думите на украинския президент Владимир Зеленски е съвсем невероятно да се вземат на съществено, защото те постоянно се разминават с действителните му дейности. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, съобщи ТАСС в събота, 19 март.

Министърът напомни, че без значение от изказванията на Зеленски, че той не е и не може да бъде нацист, Украйна все пак се отдръпна от съглашението за отбрана на паметниците на героите от Великата отечествена война, което съществуваше в границите на Оперативно-наблюдателно дело.

„ Когато той персонално покровителства трендовете, които загатнах, ми е мъчно да приема съществено политиката на украинското управление “, изясни Лавров.

По-рано някогашният началник на кабинета на президента на Украйна Андрий Богдан в изявление за украинския публицист Дмитрий Гордън назова държанието на украинския глава Владимир Зеленски „ несполучлива подигравка “ на съветския президент Владимир Путин през 2000-те години. Видеозаписът е наличен в YouTube.

Бившият „ военен приятел “ на украинския водач, отговаряйки на журналистически въпрос дали моделът на държание на Зеленски наподобява на „ украинската версия на младия Путин “, отговори, че той в действителност желае да бъде като него. „ Но да искаш и да можеш са разнообразни неща, това е подигравка, това, което прави, е несполучлива подигравка на Путин “, сподели Богдан.

Богдан също упрекна Зеленски в повреждане на връзките с Русия. Според него съветският президент Владимир Путин " имал благосклонности " към украинския си сътрудник и той му отвръщал със същото. Но Зеленски зачеркнал всичко това със своето „ надменно и нахално “ държание.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР