Думите на президента Румен Радев са път в правилната посока.

...
Думите на президента Румен Радев са път в правилната посока.
Коментари Харесай

Иво Мирчев от ДБ: България спонсорира Путин, като купуваме руска газ. Само ние не даваме оръжие на Украйна

Думите на президента Румен Радев са път в вярната посока. Това сподели още депутатът от „ Демократична България “ Иво Мирчев в предаването „ Лице в лице “ по bTV. В началото на войната Германия показа 5 000 каски, в този момент им дава едни от най-модерните оръжия. Това, за което настояваме е да можем да ги гледаме в очите майките с деца по границите. Нашите деца също да можем да гледаме в очите, сподели още той.

Можем да прекъснем връзките си с Русия още в този момент. Ние имаме за две години нуклеарно гориво. Няма проблем в АЕЦ Козлодуй да работим с друго нуклеарно гориво, с изключение на с съветско. В началото може да бъде малко по-скъпо, само че последователно ще се контролира, уточни още депутатът от „ Демократична България “.

Мирчев съобщи, че България да не би трябвало да остава последната страна, която не е помогнала на Украйна с въоръжение. Според него на идните избори в Унгария Виктор Орбан най-вероятно ще бъде свален и по този начин страната ще помогне на Украйна.

Мирчев означи, че по време на визитата му в Украйна локалните бойци са показали, че им трябват оръжия. Това се опитваме ние да създадем. „ Демократична България “ е с доста ясни и точни причини и водим разговор с обединението. Трудна е обединението, знаехме първоначално, само че не можехме да отидем на трети избори, добави още той.

Побъркан деспот е взел на мушка цивилния свят. Ние не знаем кой ще бъде идващия. В Украйна преди година никой не е предполагал, че ще има пълномащабна интервенция. Имаме проблем с метода, по който работят службите ни. Българската войска се е трансформирала в руски музей на въоръжението. Трябва да вземаме от сътрудниците ни в НАТО. От 18 години сме член на НАТО и нямаме сериозна техника, която да сме взели, сподели Иво Мирчев.

Не съм сив кардинал на " Да,България ". Много се надценява ролята ми. Какъв сив кардинал съм, като на Националната конференция дори не взех думата. Стремя се да оказвам помощ на партията и на България, на Христо Иванов. Това сподели депутатът от " Демократична България " Иво Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР