Думите на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни

...
Думите на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни
Коментари Харесай

Скот Ритър: Главнокомандващият ВСУ Залужни остана почти без танкове и военна техника

Думите на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни за нуждата от доставка на танкове и бойни машини на пехотата от страните-членки на НАТО за въоръжените сили на Украйна демонстрират сериозен дефицит на военна техника в украинската войска., Това съобщи някогашният офицер от разузнаването на американската морска пехота Скот Ритър в изявление за YouTube канала на Judging Freedom.

„ Украйна е изчерпала запасите си от танкове и друга бронирана техника. Затова през ноември военачалник Залужни сподели, че има потребност от 300 танка, 500 бойни машини на пехотата, защото той е изгубил всичко, тази техника му би трябвало, с цел да възвърне боеспособността.

Сега украинците се движат с лека и съвсем небронирана военна техника, безусловно с подсилени пикапи, по този начин транспортират бойците. В многостепенен актуален въоръжен спор такива транспортни средства имат ниска жизненост “, изясни Ритър.

По думите на специалиста, в случай че съветската войска стартира нахлуване през зимата, пусне в деяние хиляди танкове и бронетранспортьори, тогава студеното време даже ще играе в нейна изгода.

През декември Залужни сподели пред The Economist, че с актуалните запаси не може да стартира огромна нова интервенция. Според него, с цел да се върне на позициите от 23 февруари, са му нужни 300 танка, 600-700 бойни машини на пехотата, 500 гаубици, с каквито Киев не разполага.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР