Думите им ми дават право да си търся правата в

...
Думите им ми дават право да си търся правата в
Коментари Харесай

Борисов: Намам къща в Испания, живея в Банкя. Правят се внушения

Думите им ми дават право да си диря правата в съда, добави още водачът на ГЕРБ
„ Честит празник, кой каквото чества. Пореден, бих споделил, опит да бъдем шантажирани и дискредитирани. За наслада гледах Петков, който разяснява въпросния отчет или каквото е то, тъй като е не е ясно по какъв начин избрани медии го получават. Единственото общо с моето име е че ме има на фотография, сподели Петков. “ Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка думите на премира Кирил Петков и отчет по т.нар случай „ Барселонагейт “, в който има негова фотография.

„ Аз съм се снимал доста пъти в Испания, от парада в Аликанте където ми връчиха аления кръст на испанската полиция. След това основния им секретар ми връчи жезела на полицията. Първия министър председател, с който се срещах беше Сапатера, след това със Санчес. “, изясни някогашният министър председател.

„ Засекретиха енергийната комисия а там за секунди са източвани милиони, скриха компаниите зад които стоят заместници и министри. Едно време са казвали, като няма самун дайте им представление. Нито съм имал къща, нито парцели, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя там където съм се родил, където влачеха ковчези и още пребивавам там. Чудовищни са сметките за ток макар обезщетенията, инфлацията отива над 10%. Мрат приблизително по 100 души дневно, а те се хвалят че се оправят с коронавирус рецесията, първи сме по смъртност и това било справяне. Месеци наред няма План за възобновяване, няма бюджет, още преди да са го дали своят вот приказват за актуализация. Нито съм имал, нито имам и няма да и имам. “, безапелационен беше той.

„ Дори нямам опция да наема юрист за една фотография с някакъв футболист. Държах въпреки всичко да покажа, че Петков беше правилен и в случай че имат подобен отчет да ревизират каквото желаят да вършат, и да потвърждават или да се извиняват. Странен е методът, по който го вършат за подред път. Стотици " подслушвания ", оказа се че няма. А първите служебния ръководства твърдяха тъкмо противоположното, след това ядох хора, това отпътува. Сега нещо ново би трябвало да извадят, само че това ново е някакво остаряло. “, съобщи Борисов.

„ Ако не намесват моето име това няма да има никакво значение. Какъв е този отчет занапред ще излиза наяве. Не се дава на „ Медияпул “ отчета и след това следено през други медии. “, изясни водачът на ГЕРБ.

„ Ако не е моето име това няма да съществува, тъй като ние сме единствената действителна съпротива. В другата стая най-малко 15 депутати разискват бюджета и предложенията, които ще създадем. Виждате, че и горивата порастват, ще предложим да се понижат Данък добавена стойност на храните. Това работим и с цел да ни разконцентрират и извадя от равновесие, те това работят, само че това няма да им свърши работа за бюджета и проекта. /бел.ре. Плана за възстановяване/ “, безапелационен е Борисов.

„ Ето ние не обсъждаме инфлация и това, че ни понижават растежа, ние отново си приказваме за това, години наред. А вие знаете къде живя и там си пребивавам. “, повтори още един път той.

На въпрос за какво има негова фотография, Борисов съобщи, че се написа по клюки и догатки.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР