Думите „Да, сър!” вършат чудеса с мъжете, а когато една

...
Думите „Да, сър!” вършат чудеса с мъжете, а когато една
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина към жените: Бъдете като разгонени мечки в планината!

Думите „ Да, сър!” правят чудеса с мъжете, а когато една жена желае да накара обичания си да ѝ обърне внимание, би трябвало да се държи като разгонена мечка в планината. Как се държат разгонените мечки в планината? Обикалят край дърветата и се трият в тях. Същото би трябвало да прави дамата със своя мъж, когато реши, че той се демонстрира като същинско дърво в връзките им.

„ Най-смешното е, че го научих на бизнес семинар” – това описа сексоложката Наталия Кобилкина пред 500 дами на тренинг предишния уикенд, на който бе и международно известната психоложка Лариса Ренар. На лекциите им се ляха сълзи, които се редуваха със смях, вицове и на пръв взор странни практики, които дават обещание резултати за негативно време.

„ Пожелай си да имаш огромна къща до една година! Кажи, че го заслужаваш и ще видиш, че ще стане!”, приканваше Кобилкина своите фенки. Тя показа своя личен опит да получава елементарно всичко, което ѝ се желае. „ Обръщам се към Бог и споделям: „ Татко, трябват ми облекла! Моля, помагай!” И се появяват облекла! Така можете да молите за всичко, което ви е нужно, само че би трябвало да сте сигурни, че го заслужавате!”, обясняваше Кобилкина от подиума в залата, в която бе събрала своите фенки.

Другият метод да получаваш, бил посредством мъжа си, който наложително би трябвало да обгръщаш с внимание и любов. Урок за това ѝ дала личната ѝ детегледачка. Рускинята била избрала жена, която да гледа сина ѝ Филип, до момента в който е заета с работа. Но мъжът ѝ Такис въобще не я харесал. „ Добре, благи, ти избери детегледачката!”, дала му картбланш Наталия. И той харесал гувернантка от Бали. Жената по през целия ден му повтаряла: „ Да, сър!”, покланяла му се и му благодаряла сърдечно за всичко. „ Мъжът ми стана различен човек – ухилен, въодушевен! Веднъж ѝ занесъл кафе и тя се разтопила от благополучие! Реших и аз да последвам образеца на детегледачката. Започнах да споделям „ Да, сър!”, да го поддържам във всичко и след два месеца моят брачен партньор стартира да учи нова компетентност в Америка, купи дребна яхта и се записа на курсове, с цел да може да я ръководи!”.

Тези любопитни неща показа самата Наталия, приканвайки последователките си да пробват нейната техника за приемане на бързи резултати.

Наталия Кобилкина образова и мъже, трансформира ги от загубеняци в сексмашини

Оказа се обаче, че множеството дами на семинара имат доста по-малки упования от живота спрямо рускинята. Някои мечтаеха да се откри човек, който да им оказва помощ с чистенето най-малко един път в месеца. Други се молеха да се разделят със страховете си, като даже не можеха да формулират тъкмо от както се опасяват. Трети желаеха просто един свободен час дневно, с цел да почетат книга и да си починат. Когато си на сходен семинар, се изненадваш какъв брой малко желаят някои хора от живота и какъв брой им е мъчно даже да изкажат на глас фантазиите си. „ Вие сами не си позволявате да бъдете щастливи”, обясняваше Кобилкина и се опитваше да накара дамите в залата да изискат благополучие и да повярват, че то може да им се случи – всичко останало се оказва по-лесно от тази първа крачка, написа в. "Уикенд ".

Другото, от което човек може да се изненада на сходна колекция, е какъв брой доста красиви, умни и чаровни дами остават сами – без мъж до себе си. Огромна част от присъстващите се молеха да намерят сътрудник, който да се държи с тях добре и да ги поддържа. Повечето нямаха условия да е богат. Противно на всеобщото мнение, че дамите са меркантилни, имаше такива, които бяха съгласни даже да устоят мъжете си, стига да имат мъже. Искаха просто да имат семейство и деца.

Не липсваха обаче и такива, които желаеха добра кариера и личен бизнес. Специално за тях от Русия бе пристигнала рускинята Лариса Ренар. Авторката на няколко бестселъра за женската мощ и сила дойде в София за следващ път, с цел да покаже специфични техники на дишане, медитация и практики, които да оказват помощ да дамите да открият тъкмо какво желаят от живота си и по какъв начин да го реализиран. „ Помислете какво ще ви е нужно, с цел да реализирате своята цел. Може би ново обучение? Или да се запознаете с хора, които могат да ви оказват помощ?”, прикани Лариса Ренар. И показа част от своя личен опит.

„ Записах се да изучавам сценарно майсторство в Лос Анджелис. „ Бях на 51 години, всички останали бяха на по 20 – по-малки от моите деца! Добре, че имаше един на 35, край който да се усещам по-нормално. Накараха ни да пишем сюжет на британски и си споделих: „ Аз и на съветски не мога да го напиша!”. Но най-после въпреки всичко се оправих. Колкото повече учите през живота си, толкоз по-дълго ще живеете, тъй като мозъкът е най-важният орган в тялото и той би трябвало да се тренира най-много”, счита съветската психоложка, която има академични дипломи и по биология и стопанска система, а сега работи по докторат по социология. Тя даде съвет на дамите да се стараят всеки ден да вършат нещо ново – даже това да е изпробването на салата, която до момента не са яли, гледането на филм или минаването по чужд маршрут на път за работа. А най-важното от всичко било да правиш нещата на драго сърце.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР