Думата на деня не е джиросване, а гавра. Това заяви

...
Думата на деня не е джиросване, а гавра. Това заяви
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Думата на деня не е джиросване, а гавра

" Думата на деня не е " джиросване ", а " подигравка ". Това съобщи в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия ръководителят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян.
„ Това е подигравка с хората, които пускат платежни нареждания по 19,14 лв. с думите " Толкова мога ", с тези, които отделят от залъка си за тима. Денят удари в сърцето всички, които обичат Левски ", безапелационен бе Хиндлиян. „ Политико-олигархичната върхушка си прави опити с клуба, с хората, които отделят от залъка си, с цел да избавят клуба, когато той се оказва в такова тежко състояние. Това е подигравка с най-голямата емблема на българския футбол и спорт “, сподели още ръководителят на Националния клуб на последователите.
" Изходът от обстановката е под някаква форма акциите да бъдат добити от клуба и да се отиде на Общо заседание, където акционерите да вземат решение за нов Надзорен съвет. Такъв би бил най-желаният излаз от рецесията в клуба. В противоположен случай клубът ще банкрутира ", добави той. Според него не било съществено да се твърди, че има два огромни евентуални спонсори за " Левски ". „ Не може " Левски " да генерира големи финансови потоци, а да получава жълти стотинки от телевизионни права “, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР