Думата на 2020 г. е неочаквана, каза лидерът на Републиканци

...
Думата на 2020 г. е неочаквана, каза лидерът на Републиканци
Коментари Харесай

Цветанов: Президентът да свика КСНС

Думата на 2020 година е непредвидена, сподели водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов в " Годината " на Дарик радио.

" Наблюдавайки всичко, което се взима като решения в Европа, считам че ние закъсняхме с ограниченията. Някои от страните към този момент плануват разхлабване. Правителството затвори страната, а бюджетът за 2021 година беше признат. Правителството не направи нужното да подкрепи бизнеса. Заложи едни разноски, които ще бъдат харчени без да се съобразят със затварянето ", разяснява Цветанов.

Аз не бих отдал увеличението на смъртността на тези болести, за които приказва здравният министър, защото аз имам познати, които изгубиха живота си без да имат съпътстващи болести, съобщи той.

По отношение на имунизациите Цветан Цветанов сподели: Смятам, че ние нямаме нужната информация, с цел да могат жителите да създадат своя осведомен избор. В момента има съмнение както в институциите, по този начин и във всичко, което ни се предлага. Всяко едно решение ние го подлагаме на подозрение - доверието към този момент е изчерпано.

Според Цветанов президентът би трябвало да извърши своята функционалност със свикването на Консултативен съвет по национална сигурност и най-малко да се плануват едни политически съвещания с всяка една от парламентарните групи и с лекарски екипи, които биха подкрепили взимането на най-правилното решение, което да не заплаши здравето на хората.

" Протестите не можаха да провокират предварителни избори, тъй като държавното управление направи всичко допустимо да лимитира правата на доста от жителите, и в същото време знаеше, че това е загуба на публично утвърждение. През лятото искащите да гласоподават бяха над 74%, в този момент са малко над 40% ", разяснява Цветанов.

Страхът на днешните ръководещи беше максимален от това да се проведат избори със длъжностен кабинет.

За връзките ни с районен съд Македония Цветанов разяснява, че липсва водачество от страна на България. " Преговорният развой за присъединение на една страна към Европейски Съюз е доста дълъг, трябваше просто да дадем един небосвод Северна Македония и Албания да бъдат част от Европейски Съюз ", сподели Цветанов.

Думата на 2021 година за Цветан Цветанов ще бъде вяра. " Надежда за смяна, за нормалност, за небосвод за страната ни и политиците да стартират да си приказват по значимите тематики, които би трябвало да ги сплотяват ", сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР