Дулово. Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя

...
Дулово. Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мустафа Карадайъ, ДПС от Дулово: С тези избори ще кажем, че централната власт има нужда от корекция, а Дулово от промяна

Дулово. Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи отпред с ръководителя и лидер на листата Мустафа Карадайъ дойде в Дулово. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи . Кандидат-евродепутатите от листата на Движение за права и свободи се срещнаха с жителите на селата Черник, Паисиево, Вокил, Яребица и Правда. На предизборните срещи участваха и зам.-председателят на Движение за права и свободи и евродепутат Филиз Хюсменова, националният представител Рамадан Аталай, ръководителя на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк и претендентите за евродепутати Атидже Алиева-Вели, Севим Мусак и Антоанета Асенова.
Мустафа Карадайъ на предизборните срещи напомни двойния стандарт в дейностите на ГЕРБ в Брюксел и в България и сподели за какво се получава по този начин. Защото ние в община Дулово гласуваме за тях, бе безапелационен той.
В Европа гласоподават за неофашизма, омразата и ксенофобията. Когато ние предложим това в България, те гласоподават срещу. Те са едни европейци в Европа, с други дейности в България. Те включиха и националистите във властта, без да има потребност от това, изясни Карадайъ.
На нас в Европа ни имат доверие и ни слушат. Защото нашата политика в Брюксел, в София и в Дулово е една и съща, разгласи той.
В Европа се надига шовинизъм, ненавист и ксенофобия. Докато при нас политиката е почитание на другите, приемливост и обединяване на другите. Лидерът на европейските либерали Ханс ван Баален, който беше скоро в България по тази причина споделя „ Европа има потребност от Движение за права и свободи “, напомни водачът на Движение за права и свободи.
Мустафа Карадайъ сподели, че в другите партии юношески организации има единствено на книга и партиите ги има до момента в който са на власт. Те не мислят за приемствеността и бъдещето. В Движение за права и свободи последователност постоянно е имало и ние се грижим за бъдещето, съобщи той. Затова Движение за права и свободи ще го има още дълги години, тъй като вас ви има, се обърна към младежите Карадайъ.
Водачът на листата на Движение за права и свободи сподели, че тези избори са значими и за България. Само ние от Движение за права и свободи имаме ясна стратегия за ускорено развиване на България в границите на Европейски Съюз. На тези избори би трябвало да има и промяна на централната изпълнителна власт в България. На идните избори ще кажем, че община Дулово има потребност от смяна, бе безапелационен той.
Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев изясни, че страната от 2009 година върви без посока, без цели и инерционно. Страната се обезлюдява и децата ни са в Европа, сподели той. Нашата първа задача е по какъв начин да върнем хората в България, по какъв начин те да не вървят в чужбина. Да останат тук, да работят тук и да не се обезлюдява страната, съобщи Цонев. Програмата ни е догонваща, с цел да се върнат децата ни в страната, приходите да доближат най-малко междинния стандарт за Европа, добави Цонев.
След извършените срещи в община Дулово екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи участва на ифтар, даден от ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, на който участваха над 750 поданици на общината.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР