Духовността и знанието в България изживяват тежки времена, често недооценени

...
Духовността и знанието в България изживяват тежки времена, често недооценени
Коментари Харесай

Румен Радев: Духовността и знанието в България изживяват тежки времена

Духовността и знанието в България изживяват тежки времена, постоянно недооценени и обидно третирани. На вас се падна виновната задача да ги придвижите през тези тествания.
 
 БГНЕС

С тези думи президентът Румен Радев се обърна към гостите на обичайния банкет в Националния исторически музей по случай Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност - 24 май, оповестиха от прессекретариата на президента.
 
,   БГНЕС

Ваше предопределение е да бъдете будители на българския народ. Да съхраните една вековна просвета и да я обогатите с гения и труда си, се е обърнал президентът към българските учени, актьори, писатели, художници, поети, музиканти, създатели и публицисти.-->
 
 БГНЕС

Президентът Радев е изразил признателността си към българските учители, от които стартира пътят към знанието на всеки човек. " Приемам семейството на този банкет като алегорично, тъй като буквите, езикът и културата са наш общ дом ", е декларирал още Румен Радев.
 
 БГНЕС

С музикални осъществявания гостите на приема е поздравил хорът на Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков ", както и квартет " Кодам ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР