Духовният съветник на президента Доналд Тръмп, Паула Уайт, по време

...
Духовният съветник на президента Доналд Тръмп, Паула Уайт, по време
Коментари Харесай

Духовният съветник на Тръмп видя демонични мрежи, искащи да го свалят

Духовният консултант на президента Доналд Тръмп, Паула Уайт , по време на молитвата за разкриване на митинга на президента във Флорида във вторник вечерта изясни, че " демоничните мрежи " са подготвени да го смъкват , оповестява " Бизнес инсайдър ".

" Нека всяка демонична мрежа, която се придържа към задачата, против призоваването на президента Тръмп, да бъде разрушена , дано бъде разрушена в името на Исус ", изяснява Уайт на последователите в осъществявания стадион Орландо, които се хванаха за ръце, с цел да се молят за президента.
 Тръмп публично разгласи кандидатурата си за изборите през 2020 година
Тръмп публично разгласи кандидатурата си за изборите през 2020 година

Пред 20 хиляди негови последователи в Орландо...

" Заявявам, че президентът Тръмп ще преодолее всяка тактика от пъкъла и всяка тактика от врага , всяка тактика. И той ще извърши призванието си и ориста си ", добавя тя.

" Нека тайният съвет на порочността и злонамереността да се обърне в безумство тъкмо в този момент в името на Исус ", продължава Уайт.

" Аз застраховам неговото предопределение , обезпечавам неговата цел, обезопасявам фамилията му и ние осигуряваме победа в името , което е над всяко име... името на Исус Христос ", добавя духовният консултант на Тръмп.
 Духовният консултант на Тръмп е директната му връзка с Бог
Духовният консултант на Тръмп е директната му връзка с Бог

И поучава Тръмп за всичко - от посолството на Съединени американски щати в Йерусалим до Венецуела

Паула Уайт познава Тръмп от началото на века и го благослови при встъпването му в служба като президент през 2017 година .

В края на март тя изясни пред " Гардиън ", че да служи на Тръмп и връзката й с президента е резултат от директно " предопределение " от Бог .

В изявление за Christian Broadcasting Network през септември тя пази политиката на президента за противоречивата разлъка на деца от родители , сравнявайки политиката, с миграцията на Исус през Египет и заявявайки, че в случай че Исус " е нарушил закона, тогава той би бил неверен и няма да има беше нашият Месия ".

Тя е една от многото проповедници на просперитета, разследвани от Сената през 2007 година за нарушение на разпоредбите на IRS против " несъразмерна отплата " на водачи на религиозни организации. Разследването не откри дефинитивни доказателство за нарушавания .
 Помпео допуска, че Бог е изпратил Тръмп да избави еврейския народ от Иран
Помпео допуска, че Бог е изпратил Тръмп да избави еврейския народ от Иран

Така както кралица Естер ги избавя през 400-та година пр.н.е. от персийския цар Асуир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР