Духът на Хелоуин вече витае в дома на Клои Кардашиян,

...
Духът на Хелоуин вече витае в дома на Клои Кардашиян,
Коментари Харесай

Как се забавляват Клои Кардашиян и Тристан Томпсън

Духът на Хелоуин към този момент витае в дома на Клои Кардашиян, Тристан Томпсън и дъщеричката им Тру. Това виждаме от обявата на Клои в профила ѝ в Instagram.
 Хелоуин, COVID-19 и ще провали ли пандемията празника на децата
Ще минем ли без „ Лакомство или беля “ на Хелоуин

Какви са рекомендациите на здравните управляващи

В събота 36-годишната риалити звезда разгласява поредност от фотоси и видеоклипове, които озаглави " фамилен ден за изрязване на тиква ".

Главен воин там е двегодишната им щерка Тру Томпсън. Към нейните занимания се причисляват и двете по-малките деца на Ким Кардашиян - щерка ѝ Чикаго и синът ѝ Псалм.

on Oct 3, 2020 at 1:25pm PDT

На една от фотосите от съботните им занимания 29-годишният Томпсън се усмихва, до момента в който седи до щерка си Тру, която наподобява прекомерно заета с работата си. „ Туту, какво правиш “, пита Кардашиян в клипа, на който се вижда какъв брой сладко са се намазала с багра Тру и татко ѝ.

Клои Кардашиян и Тристан Томпсън не желаят доста да се приказва за връзката им, само че източник на People твърди, че откогато се събраха през лятото, сред тях „ всичко е ужасно “. Той живее с тях в Лос Анджелис.

on Jun 27, 2020 at 12:47pm PDT

Фокусът им е върху щерка им Тру и те тримата не стопират да се забавляват дружно. А Клои в действителност има вяра, че нещата ще продължат да бъдат чудесни, даже откакто Тристан се върне на работа.

Що се отнася до бъдещето им, към този момент се приказва за още едно дете. „ Те несъмнено възнамеряват бъдещето си дружно и нямат самообладание да имат още едно бебе. Тру ще бъде страхотна кака “, споделя източникът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР