Дуейн Скалата Джонсън публикува видеоклип-обръщение към президента на САЩ Доналд

...
Дуейн Скалата Джонсън публикува видеоклип-обръщение към президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Скалата пита Тръмп: Къде е нашият мотивиращ лидер?

Дуейн " Скалата " Джонсън разгласява видеоклип-обръщение към президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп след гибелта на Джордж Флойд.

Актьорът съобщи във видеото, излъчено по каналите му в обществените медии, че Съединени американски щати са " осакатени " и " на колене молят да бъдат изслушани и молят за смяна ".
Видеото, оповестено нощес към този момент натрупа над 7 милиона гледания, написа БГНЕС.
Джонсън продължи да пита: " Къде е нашият съчувствен водач, който ще пристъпи към страната ни, която е на колене, ще протегна ръка и ще каже: " Изправете се, изправете се с мен, тъй като ви държа. Чувам ви, чувам ви. И имате моята дума, че ще направя всичко по силите си, до сетния си мирис ще направя всичко допустимо, с цел да основа нужната смяна, с цел да възстановявам равенството, тъй като " Животът на черните има значение ". Къде си? "
Под видеото Джонсън разгласява следното: " Защото другояче всички сме тук. Може би един ден ще се появи този мотивиращ ни водач. Така или другояче процесът на смяна към този момент е почнал ".
Джонсън е един от многото гласове в Холивуд, които приканват политическите водачи в Съединени американски щати за смяна, както и за деяние от името на почитателите си.
Бившият служител на реда от Минеаполис Дерек Шовин, който умъртви Джордж Флойд, е упрекнат в ликвидиране от втора степен, а тримата му сътрудници, участвали на местопроизшествието са упрекнати в подкрепяне и подбудителство към убийството.
Междувременно част от американските военни остават в региона на Вашингтон към този момент - те ще бъдат върнати в базите, когато обстановката разрешава, съобщи представител от американското министерство на защитата пред РИА Новости.
" Министерството реши да върне някои дейни военни елементи, дислоцирани в региона на столицата в базите им. Военното командване непрестанно следи динамичната обстановка там. Останалите войски ще бъдат върнати въз основа на оценка на обстановката ", съобщи представител на Пентагона, разяснявайки известията на медиите за връщането в базата в Северна Каролина на военнослужещите от 82-ра въздушна дивизия.
Безредиците във Вашингтон, провокирани от гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис, започнаха в събота и продължиха до през днешния ден. Въпреки това кметът Мюриел Боузър изиска изтеглянето на военните от града, а те бяха ситуирани в покрайнините на Вашингтон със заповед на Доналд Тръмп. Американската администрация упорства, че има право да изпраща войски във Вашингтон, с цел да защитят федералните уреди в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР