Дуейн Джонсън „Скалата“ продължава да заема първото място в класацията

...
Дуейн Джонсън „Скалата“ продължава да заема първото място в класацията
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън - Скалата продължава да е най-високо платеният актьор в Холивуд

Дуейн Джонсън „ Скалата “ продължава да заема първото място в класацията на най-високо платените артисти в Холивуд, сочи класацията на списание „ Форбс “.

Бившият кечист е проработил 87,5 млн. $ сред 1 юни 2019 година и 1 юни 2020 година, като в тях влизат и 23,5 млн. $ за трилъра на „ Нетфликс “ Red Notice. Голяма част от парите му идват и от спортната му фешън линия „ Проджект Рок “.
Скалата към Тръмп: Къде е водачът ни във време, в което страната е на колене? (ВИДЕО) Това е първият път, в който артистът заема политическа и гражданска позиция в цялата си кариера
Втора позиция в класацията на „ Форбс “ е за Райън Рейнолдс, който е изкарал 71,5 млн. $, а трети е артистът и продуцент Марк Уолбърг с 58 млн. $.

В топ 10 са също основателят на „ Хамилтън “ Лин-Мануел Миранда, актьорите Уил Смит и Адам Сандлър, както и ветеранът в киното Джеки Чан.

Интересен щрих в класацията тази година е, че всички присъстващи в топ 10 тази година са изкарали 545,5 млн. $, като повече от четвърт от тях са пристигнали от „ Нетфликс “.
Коя доста мечтана роля на воин Дуейн Джонсън Скалата губи от Том Круз Дуейн споделя, че с помощта на загубата на ролята, той печели друга - доста по-важна в кариерата му на артист
Списъкът с най-високо платени актриси към момента не е оповестен. Миналата година първото място беше за Скарлет Йохансон с 56 млн. $.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР