Дуейн Джонсън - Скалата от години се слави като един

...
Дуейн Джонсън - Скалата от години се слави като един
Коментари Харесай

Шок: Скалата закъснявал с часове за снимки, облекчавал се в бутилки от вода

Дуейн Джонсън - Скалата от години се слави като един от най-заетите и работливи артисти в Холивуд. Като графикът му е в действителност претрупан.

И то освен със фотоси на филми, само че и с тренировки, бизнес срещи и какво ли още не. Оказва се обаче, че не всичко към облика на Скалата е толкоз блестящо, колкото наподобява.

Оказва се, че има доста недоволни хора, които са работили с него по коледния филм Red One. Според The Wrap, Дуейн Джонсън е

уринирал в празни бутилки от вода, до момента в който е бил на снимачната площадка,

вместо да употребява тоалетната като всички останали.

След това някой от екипа му се е грижел бутилката да бъде изпразнена. По този метод Джонсън пести време, като още през 2017 година във видео в Instagram той за първи път съобщи, че употребява бутилка от вода, с цел да уринира в нея по време на подготовка.

Освен тоалетната сага, в материала на The Wrap се твърди, че

Дуейн Джонсън постоянно е закъснявал за фотосите на Red One.

И тук изказванията са, че закъсненията са били от към осем часа. Редовните закъснения на Скалата плюс някои други производствени проблеми са станали причина бюджетът на кино лентата да надвиши 250 милиона $.

Източник, непосредствен до продукцията, обаче споделя, че от Amazon, които продуцират Red One, са очаквали разноските да се окажат по-големи с към 15%, тъй че не са сюрпризирани от случилото се. Говорител на Amazon пък бърза да опровергае тези изказвания, като споделя, че те са нелепи и подправени, написа lifestyle.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР