Дуейн Джонсън - Скалата е голям човек с още по-голямо

...
Дуейн Джонсън - Скалата е голям човек с още по-голямо
Коментари Харесай

Скалата разсмя феновете със стара детска СНИМКА

Дуейн Джонсън - Скалата е огромен човек с още по-голямо сърце и забележително огромно възприятие за комизъм. Никой не може да оспори това, изключително в случай че е видял една от последните фотография, които някогашният кечист и сегашен артист е разгласил в обществената мрежа.

Става дума за снимка от далечната 1983 година, когато Дуейн е бил на 11 години, разяснява life.dir.bg.

" Обичах да си поставям аксесоарите от кеча на баща - ботуши, яке, шампионските колани, мечтаейки някой ден и аз да стана първенец ", написа Скалата, " Единственото, което съм не запомнил да си сложа, е сутиен. Хайде, гърди, ще закъснеете за учебно заведение ", майтапи се звездата.

Публикация, споделена от (@therock) на Окт 22, 2020 в 11:48 PDT

Джонсън несъмнено има и възприятие за самоирония, наблягайки обстоятелството, че на 11 години надалеч не има формата и мускулите, с които се гордее в този момент. Тогава е едно едро и пълничко момченце.

Бащата на Дуейн Джонсън е именитият кечист Роки Джонсън - Душата. Той умря при започване на тази година на 75-годишна възраст.

Скалата постоянно е изразявал своята респект и удивление към татко си и през днешния ден излиза наяве, че това 11-годишно момче освен е тръгнало по стъпките на баща си, само че е постигнал доста освен в кеча, само че и в киното.

Още повече станал е страховит татко на собствен ред и доста занимателен човек. Поредното доказателство: единствено преди няколко дни Скалата изпрати две бутилки от своята марка текила за 101-вия рожден ден на своя фенка - баба Гроувър, като даже ѝ бе написал приветствена картичка.

Публикация, споделена от (@therock) на Окт 17, 2020 в 3:47 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР