Дуейн Джонсън определено живее най-добрия си живот. От успешна кариера

...
Дуейн Джонсън определено живее най-добрия си живот. От успешна кариера
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън, Рейчъл Джаксън и защо на Скалата му трябва година, за да довърши изречение

Дуейн Джонсън несъмнено живее най-хубавия си живот. От сполучлива кариера в кеча Скалата съумя да построи и такава като артист.

Стана и любим на милиони хора по света, които биха дали бъбрек, с цел да се видят с него. Добре де, това с бъбрека може и да е малко пресилено, само че фенската маса на Джонсън е в действителност огромна.

Към нея спада и комедийната актриса Рейчъл Джаксън. В едно от представленията си тя показа доста забавна история. Джаксън твърди, че преди повече от година е имала опцията да се срещне персонално с Дуейн Джонсън.

Имало е здрависване, след което Скалата е споделил: " Значи ти си... " Тогава човек от екипа му, който се грижи всичко от графика му да се случва както би трябвало, ги е прекъснал и е отвел Скалата на някъде.

Като същински почитател на Дуейн Джонсън, Рейчъл Джаксън е преброила, че от тази среща са минали към този момент цели 14 месеца. И място не може да си откри от въпроса какво е желал да каже Скалата.

Джонсън обаче видя поста в обществените мрежи и побърза да отговори. С възприятие за комизъм, несъмнено. Актьорът написа, че е желал да попита Рейчъл дали е комик, само че по негов си метод, тъй като преди този момент е пиян няколко текили. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР