Дуейн Джонсън определено живее най-добрия си живот. От успешна кариера

...
Дуейн Джонсън определено живее най-добрия си живот. От успешна кариера
Коментари Харесай

Защо отнема една година на Дуейн Джонсън, за довърши изречение

Дуейн Джонсън несъмнено живее най-хубавия си живот. От сполучлива кариера в кеча Скалата съумя да построи и такава като артист.

" Джуманджи " отива на идващото равнище

Първи филмов откъс на " Джуманджи: Следващо равнище "

Стана любим на милиони хора по света, които биха дали бъбрек, с цел да се видят с него. Добре де, това с бъбрека може и да е малко пресилено, само че фенската маса на Джонсън е в действителност огромна.

Към нея спада и комедийната актриса Рейчъл Джаксън . В едно от представленията си тя показа доста забавна история. Джаксън твърди, че преди повече от година е имала опцията да се срещне персонално с Дуейн Джонсън.

| @r_jacz needs answers! What did @TheRock wanna know?!

Watch the brightest and best stand-up from the Scottish comedy scene in #TheComedyUnderground https://t.co/0A4bq7v6Kr pic.twitter.com/WJMlQEKdkE
— BBC Scotland (@BBCScotland) 28 юни 2019 година
Имало е здрависване сред двамата, след което Скалата е споделил: " Значи ти си... ". Тогава човек от екипа му, който се грижи всичко от графика му да се случва както би трябвало, ги е прекъснал и е отвел Скалата на някъде.

I wanted to know, “So do you make it the ha ha? ” which was my absurd way of asking “Are you a comedian? ” because I had a few rounds of tequila before I hit the red carpet. Keep kickin ass https://t.co/tFCnhvbjVR
— Dwayne Johnson (@TheRock) 1 юли 2019 година
Джаксън е огромен почитател на Джонсън и споделя, че са минали 14 месеца от тази среща и не ѝ дава мира какво Скалата е желал да каже.
 Дуейн Джонсън, щерка му Жасмин и по какъв начин разгневи почитателите си в Instagram
Как една фотография разгневи почитателите на Дуейн Джонсън

Хората не считат, че Скалата би трябвало да разгласява голи фотоси на щерка си

Дуейн Джонсън обаче видя поста в обществените мрежи и побърза да отговори. С възприятие за комизъм, несъмнено. Актьорът написа, че е желал да попита Рейчъл дали е комик, само че по негов си метод, тъй като преди този момент е пиян няколко текили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР