Дуейн Джонсън никога не е крил, че успехът му се

...
Дуейн Джонсън никога не е крил, че успехът му се
Коментари Харесай

Дълбоко в личния свят на Дуейн Джонсън

Дуейн Джонсън в никакъв случай не е крил, че триумфът му се дължи на доста работа и безрезервна религия.
 Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и по какъв начин посрещна рождения си ден
Как Дуейн Джонсън посрещна рождения си ден

И по какъв начин Лорън Хашиян го изненада

Никога обаче не е отричал и обстоятелството, че същият този триумф е реализиран и с помощта на хората към него самия. Хирам Гарсия , братът на някогашната му брачна половинка Дани Гарсия, е един от тях.

Хирам е един от изобретателните съветници на Скалата и му оказва помощ за построяването на всеки един облик, който играе. Освен това е и част от Seven Bucks Productions. И тъй като обича да снима, поради него сме виждали и доста фотоси както на Джонсън, по този начин и на други артисти от снимачната площадка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hiram Garcia (@hhgarcia41) на Май 11, 2020 в 9:16 PDT

За наше фенско наслаждение Хирам Гарсия е решил да събере всички тези направени през годините фрагменти в книга. The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World ще ни открехне вратата както към професионалния свят на Скалата, по този начин и към персоналния му.

Както самичък написа в Instagram, " тази книга е фотографско странствуване, обхващащо няколко десетилетия от живота на Скалата ".

Гарсия познава Дуейн от 15-годишен. Затова и в The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World ще забележим фотоси от началото на другарството им, фрагменти, в които Джонсън е забавлявал света, само че и тихи и спокойни фамилни моменти.
 Дуейн Джонсън, Емили Блънт, Ball and Chain и супергеройският филм, в който ще вземат участие
Дуейн Джонсън и Емили Блънт стават женени супергерои

Ето това ще се гледа наложително

The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World ще бъде пусната в продажба на 8 септември , само че е налична за предварителна поръчка тук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР