Дуейн Джонсън най-накрая реши да отговори на всичките призиви, натрупали

...
Дуейн Джонсън най-накрая реши да отговори на всичките призиви, натрупали
Коментари Харесай

„Скалата“ най-накрая отговори на призивите, да се кандидатира за президент

Дуейн Джонсън най-сетне реши да отговори на всичките апели, натрупали се през годините, с цел да се кандидатира за президент на Съединени американски щати, само че за жалост на неговите симпатизанти отговорът му е негативен.

„ Това вън от сметките ми. Искам да обясня, тъй като това изисква да се чуят и аргументите. Обичам страната си и всички хора в нея. Също по този начин обичам и да съм баща. Това е най-важното за мен, да съм татко, да съм номер едно, изключително в дни, в които съм толкоз значим за дъщерите си. Знам какво е да си на път и да си толкоз ангажиран, че да не присъствам с години, до момента в който огромната ми щерка растеше в тези толкоз основни години от живота ѝ. Да съм изпълнителен шеф звучи добре, само че преди всичко слагам това да съм баща. Толкова по този въпрос “, сподели „ Скалата “ пред CBS.

Кечистът се трансформира в една от най-обичаните звезди от шоубизнеса, откакто построи страхотна кариера в Холивуд. Той даже е един от най-печелившките артисти в наше време, само че явно е схванал нещо, което мнозина от нашето потомство не са. Човек е добре да осъзнава мощните и слабите си страни. Няма човек на света, който да е подготвен да се трансформира във всичко, в което реши, когато му хрумне. Затова наподобява, че Джонсън ще одобри ролята си на родител по-сериозно, а в това време ще сортира все по-внимателно обществените си изяви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР