Дуейн Джонсън и Таноай Рийд са и далечни братовчедиКогато на

...
Дуейн Джонсън и Таноай Рийд са и далечни братовчедиКогато на
Коментари Харесай

Счупени глезени, скъсани сухожилия и почти откъсната ръката - той е дубльорът на Скалата

Дуейн Джонсън и Таноай Рийд са и далечни братовчеди

Когато на един червен килим се съберат Гал Гадот, Райън Рейнолдс и Дуейн Джонсън, мъчно някой различен може да стане център на внимание.

По време на премиерата на Red Notice Таноай Рийд обаче съумява да прикове погледите към себе си с исполинския си растеж и физика, само че и със смайващата си аналогия със Скалата.

Сходствата, става известно, не са инцидентни - Рийд и Джонсън са далечни братовчеди, само че и постоянни екранни сътрудници, тъй като Таноай е дубльор на Дуейн, написа.

Това значи, че двамата не разчитат единствено на физическата си аналогия, само че и упражняват и съблюдават жестоки режими един до друг един с различен. Ако Скалата мине на изтощителна диета и тренира по няколко пъти дневно, с цел да е във допустимо най-хубавата си форма, същото прави и Рийд. Ако Джонсън би трябвало да качи мускулна маса, същото се отнася и за Таноай.

Само че до момента в който Скалата е значително защитен от непредвидени травми по време на фотоси, дубльорът му е прекосявал през всевъзможни контузии, в това число счупвания, мъчителни рухвания и пострадвания, които безусловно са можели да сложат завършек на кариерата му.

Пред The Hollywood Reporter Роусън Маршал Търбър, режисьор на Red Notice, назовава Таонай "най-великият жив каскадьор " и добавя, че не може да си показа продукцията си без присъединяване на Рийд.

Търбър показва още, че измежду напълно ежедневните за дубльора занимания е да скача от горящи мостове или да тича по повърхности, които се разпадат под краката му. И за тази си активност каскадьорът е повече от добре обезщетен, въпреки и положението му да не е колкото това на Дуейн Джонсън.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР