Дуетната половинка на Павел Николов Венци Венц отново е ерген.

...
Дуетната половинка на Павел Николов Венци Венц отново е ерген.
Коментари Харесай

Срамота! Венци Венц остави и второто си дете на майката и избяга, не му се занимава да е баща

Дуетната половинка на Павел Николов Венци Венц още веднъж е ерген. Той се раздели със брачната половинка си Мая Вангелова и сега двамата са в развой на бракоразвод.

Интересното е, че за повторно рапърът се разделя с избраницата си, когато има малко дете от нея. Синът му Ноа още няма 1 година, а Венци към този момент би шута на майка му. Същото се случи преди този момент с Мелани, която той напусна малко откакто му роди дъщеря на име Агуая.

По всичко проличава, че Венц не устоя да бъде фамилен и когато отговорностите около развъждането на детето станат прекалено много, той си подвига куфара и си отпътува. Поведение, което никак не е за образец и което разкрива какъв брой малко в действителност е мъж рап звездата.

Безотговорността на татуирания дребосък буди единствено отвращение и омерзение. Щом два пъти се случва едно и също, то виновността надали е в дамите, а по-скоро в рапъра, който на всичкото от горната страна се спуква да изневерява, когато е във връзка.

Друга причина за непрекъснатите му раздели е, че доста пътува из цяла България, а всяка родилка се нудае от помощ от мъжа си в първите месеци след раждането. Венци бил толкоз ленив, че не си мръдвал пръста у дома нито за бебето, нито за семейството.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Венци Венц
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР