"Дует "Ритон" ми дължат 100 000 лв.! Ако ги платят,

...
"Дует "Ритон" ми дължат 100 000 лв.! Ако ги платят,
Коментари Харесай

Люси Иларионов: Ритон ми дължат 100 бона!

"Дует "Ритон " ми дължат 100 000 лева! Ако ги платят, ще дам по 10 000 лева на Преслава, Джино и Станимир Гъмов като очевидци ". Това показа пред "България Днес " Люси Иларионов. Режисьорът печели солидната сума след бас сред него и ритонците по време на взаимното им присъединяване във "ВИП брат " през 2015 година. Облогът хваща изнервения Здравко от музикалния дует, с цел да отбрани своята половинка. Певецът твърди, че Катя не е нарекла Люси с италианско име, както режисьорът твърди.

Всичко стартира, откакто Катя от "Ритон " упреква Люси Иларионов, че е прибрал изчезналия кабел от бягащата пътека във фитнеса на "ВИП брат ". На камерите в риалити шоуто ясно се вижда по какъв начин певицата влиза в спалнята, където си почива Люси, и му насочва словесни нападки. След сцената в спалнята по-късно Люси и "Ритон " се изправят очи в очи на меката мебел в хола на къщата. Тогава се завихря и огромният скандал сред тях.

"Аз се разсъниха и ти споделих, че съм зле, а ти ми сподели някакво италианско име ", обръща се Люси към Катя. За да отбрани половинката си, Здравко афишира, че лови бас за 100 000 лв., че Катя не е споделила нищо. "Това неговото е илюзия ", декларира мъжката част от дуета, само че Люси е убеден в това, което е чул, и съгласно него ритоните единствено се излагат.

"Театро гранде претрочели " - това в действителност споделя Катя на Люси. Това се вижда на запис от камерите в къщата, а за задачата всички съквартиранти бяха събрани пред огромния плазмен тв приемник, с цел да видят истината. Така "Ритон " губят губи баса и надлежно се оказват длъжници с крупна сума на режисьора. "Още тогава споделих на съквартирантите Преслава, Джино и Станимир Гъмов, че ще им дам по 10 000 лева като очевидци, в случай че Здраво си заплати облога. Само че неговата дума не е мъжка очевидно и надали в миналото ще си заплати ", показа по телефона пред "България Днес " Люси, който е в Лондон и снима следващия видеоклип. Преслава може да получи 10 бона, в случай че Здравко даде парите. Иларионов е безапелационен, че от "Ритон " са се изхвърлили с този бас. "Ако аз се пипвам на бас, залагам 500-1000 лева, които ще мога да ги платя. А не 100 бона. За пред камерите се правеха на доста положителни и най-после сякаш се помирявахме. Здравко се прави на мъжага пред цяла България, а най-после се крие като мишка. Малко е тъпичко ", споделя още Люси.

Въпреки привидното закопаване на томахавките в края на риалити шоуто нещата отвън него напълно не стоят миролюбиво. "След това направиха празненство в готината си къща с всички съквартиранти и продуцентите без мен. А можеше да ме поканят, като по този начин опитат най-малко да загладят нещата, откакто са се издънили. Но не го направиха и три години към този момент не се обаждат ", безапелационен е режисьорът. Люси се усеща афектиран от отношението на "Ритон " и е твърдо решен да споделя за неизпълнения бас на музикалния дует и отсега нататък.

"Не помня да е имало въобще подобен бас. Не мога да разясня нещо, което не си припомням ". Това показа пред "България Днес " Катя от "Ритон " в отговор на напомнянето на Люси за изгубения бас.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР