Дует „Ритон“ изживя неприятен инцидент миналия петък, когато откриват, че

...
Дует „Ритон“ изживя неприятен инцидент миналия петък, когато откриват, че
Коментари Харесай

Отвлякоха кучето на Ритон - slava.bg

Дует „ Ритон “ изживя противен случай предишния петък, когато откриват, че кучето им Лъки е отвлечено, написа в. „ Телеграф “.

„ Няма го от петък вечер. Около 22,00 открихме, че не е у дома “, показа пред „ Телеграф “ Катя. Любимото четириного, което живее при дуета към този момент 8 години, изчезва от вкъщи им за повторно.

Преди

„ Първия път беше дребен. Тогава се върна след 3 дни. Вече съвсем се бяхме примирили, че го няма и се прибра. По козинката му имаше пръски от цимент и сметнахме, че някой го е завързал на някой градеж, само че Лъки е съумял да се отскубне и си пристигна “, споделя Катя за първото му изгубване и добавя: „ Този път обаче към този момент е огромен. Искрено се надявам, че ще се върне още веднъж. Ние сме мощно привързани към него и си го обичаме доста. Притеснявам се единствено в случай че някой го е отвлякъл, с цел да ни нарани. Разпространихме фотографията му в обществените мрежи и се надяваме да се върне вкъщи “.

Награда

В къщата на Катя и Здравко обаче има и благополучен мотив. Дуетът взема специфичната премия за БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова. Наградата е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската музика. Специалната премия се връчва за седма поредна година, като досега носители са Лили Иванова, Васил Найденов, „ Сигнал “ и др.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР