Дует Авеню ще изнесат един личен концерт на остров Света

...
Дует Авеню ще изнесат един личен концерт на остров Света
Коментари Харесай

Дует Авеню с бутиков концерт на Света Анастасия

Дует Авеню ще изнесат един персонален концерт на остров „ Света Анастасия “ на 6-ти август тази година. Това ще бъде дълго чаканата среща на дуета с тяхната аудитория, като местоположението на събитието е избирана особено, с цел да способства за цялостното преживяване от концерта.

Началото на тази музикална среща стартира от Порт Бургас, от където феновете на дуета с корабче ще се озоват на най – сантименталното място в Бургаския залив – остров Света Анастасия, с цел да се насладят на вълшебни моменти под звездите с безконечните шлагери на дуета.

На сцената с мирис на море, дружно с дует Авеню ще излязат и техните музиканти Васил Иванов (програминг и синтезатори), Юлиан Янев (клавир), Щерион Пилидов (китара), Стефан Попов (барабани), Христина Нейкова (беквокали), които ще поднесат на своите почитатели един прочувствен музикален театър, в който ще показват обичаните на публиката „ Безвремие “, „ Свобода “, „ Спомни си ти за мен “, „ Лъжи “ и ще изпълнят безконечните класики „ Пропилени дни “, „ Живели ли сме в миналото преди “, „ Бягство “ и доста други песни от техния богат репертоар.

Може да закупите своя билет за тази прочувствена и незабравима среща с дует Авеню под звездното небе на откритата сцена на остров Света Анастасия в:

-Туристически информативен център " Часовника ", гр. Бургас

За информация: 056 /82 57 72;

-Туристически информативен център " Магазия 1 ", гр, Бургас

За информация: телефон 0882 004 124.

- Grabo.bg /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР