Ducati представиха новия си мотор за сезон 2019 в MotoGP,

...
Ducati представиха новия си мотор за сезон 2019 в MotoGP,
Коментари Харесай

Вижте новия мощен мотор на Ducati за MotoGP

Ducati показаха новия си мотор за сезон 2019 в MotoGP, който е с нова цветова скица. Новата багра на машината е с помощта на спонсора им Phillip Morris. Премиерата на GP19 се реализира в централата на Phillip Morris в Швейцария. Цигареният колос е показан посредством плана си Mission Winnow, който е отдаден на науката, технологиите и нововъведенията. Неговото лого участва и на болидите на Ферари във Формула 1 във втората половина от сезон 2018.


Phillip Morris е главен спонсор на Ducati от 2003 година без значение от какъв брой дълго на тимовете не им е разрешено да употребяват брандинг на цигарени компании.

Техническият гуру на Ducati Джиджи Далиня показа, че с изключение на цветовата скица, са направени и промени, свързани с мотора. " Бяха направени някои значими промени, с които направихме мотора по-мощен и подобрихме аеродинамиката му. За страдание, ще би трябвало да изчакаме до теста на " Сепанг ", с цел да забележим тези две ракети в деяние ".

Here we are! The 2019 Mission Winnow Ducati team is ready to start another exiting @MotoGP season. #ForzaDucati pic.twitter.com/h2LTshek9B
— Ducati Motor (@DucatiMotor) January 18, 2019
Сезон 2018 за Ducati бе най-успешният след шампионския сезон 2007 на Кейси Стоунър с помощта на четирите победи на Андреа Довициозо и трите триумфа на Хорхе Лоренсо.

Live from PMI R&D Cube, Neuchâtel pic.twitter.com/8tkuCbpH5R
— Ducati Motor (@DucatiMotor) January 18, 2019
През 2019 тимът ще разчита на Дови, който в последните две години бе главен съперник за купата на Марк Маркес, и на новия му съотборник Данило Петручи, който стигна до заводския тим след шест подиума със сателитен на Ducati отбор в продължение на четири години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР