Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) завърши наравно 1:1 със Спортист

...
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) завърши наравно 1:1 със Спортист
Коментари Харесай

Дубълът на Ботев Пд с равенство срещу Спортист

Дублиращият тим на Ботев (Пловдив) приключи наедно 1:1 със Спортист (Своге).

Срещата от 2-ия кръг на Втора лига се игра на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

„Канарчетата“ още веднъж заложиха на извънредно млад и некомпетентен състав, което не повлия на представянето им. „Жълто-черните“ изиграха добър мач, в който изпуснаха да вземат трите точки.

Водените от ботевисти стояха доста грамотно на терена, като множеството пропуски ги лишиха от трите точки. Гостите от Своге също се опитваха да играят атакуващ футбол и феновете станаха очевидци на прелестен за наблюдение конфликт.

В първите минути направи значимо избавяне, а в 13-ата минута „канарчетата“ откриха резултата. проби отдясно и пусна паралелен на голлинията пас, а притичалият, който е роден през 2005 година, прати топката в мрежата – 1:0.

В 25-ата минута скоростта на двамата ги изведе на отлична позиция, като те останаха сами против защитник, само че не съумяха да комбинират. В 40-ата минута „сините“ направиха огромен пропуск, откакто нападател остана самичък против вратаря, само че Славков избави.

Две минути по-късно направи удивителен пропуск. Роденият през 2003 година нападател се откъсна самичък против вратаря от центъра на терена, само че се засуети и от границата на наказателното поле безусловно несмущаван стреля около вратата.

Второто полувреме започва с нов огромен пропуск на пловдивчани. се отскубна отдясно по офанзивата и опита да откри в наказателното поле, нападателят бе очи в очи с вратаря, само че не съумя да насочи добър удар.

Множеството пропуски на „канарчетата“ бяха осъдени в 57-ата минута, когато Георги Николов изравни, възползвайки се от неточност в защитата. В 62-ата минута опитва центриране отляво, а топката се спря в напречната греда на гостите.

В минутите до края гостите имаха цялостен превес и направляваха протичащото се на терена. „Сините“ направиха редица рискови офанзиви, само че не съумяха да стигнат до втори гол.

„Канарчетата“ дадоха отговор с два рискови удара посредством и, като при първия вратарят се намеси решаващо, а при втория кълбото излезе в навън. В добавеното време избави от фаул, а при последвалия корнер нападател на гостите пропусна от непосредствена непосредственост.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР