Дубай, Бали и Париж са само някои от дестинациите, които

...
Дубай, Бали и Париж са само някои от дестинациите, които
Коментари Харесай

Tripadvisor разкрива 10-те най-добри ваканционни дестинации в света за 2024 г.

Дубай, Бали и Париж са единствено някои от дестинациите, които британците може да желаят да отбележат за ваканции тази година, съгласно Tripadvisor.

Това е по този начин, тъй като те са измежду 10-те най-хубави дестинации в света за 2024 година в годишните награди Travellers’ Choice Awards на туристическия уеб страница. Класацията преглежда дестинации, където хотели, заведения за хранене и неща за правене са получили огромен брой мнения от горната страна и оттатък.

На върха на класациите тази година е Дубай в Обединените арабски емирства, дестинация, която съчетава съвременна просвета с история, премеждие с извършване на покупки и развлечения от международна класа, което се е утвърдило като доста обичан, главен ваканционен курорт за класата на джетовете.

Близо 16 милиона души са посетили Дубай през 2023 година, като повече от милион от тях идват от Обединеното кралство. Това се трансформира в обичаното място за тези, които желаят да подражават на лукса, сходен на Кардашиян, под превъзходните небостъргачи, които в този момент осеят силуета на пустиня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР