Дуайт Хауърд си създаде ненужни проблеми по време на престоя

...
Дуайт Хауърд си създаде ненужни проблеми по време на престоя
Коментари Харесай

Център на Лейкърс: Защо да нося маска, като няма хора около мен?

Дуайт Хауърд си сътвори ненужни проблеми по време на престоя си в кампуса в " Дисни Уърлд ". Получено е недоволство от центъра на ЛА Лейкърс поради това, че е нарушил правилото за задължителеното носене на маска на територията на комплекса.

Dwight Howard said he was reported on the snitch hotline because he didn't have his mask on. https://t.co/pPSfb5RXku
— Brandon ‘Scoop B’ Robinson, M.A. (@ScoopB) July 16, 2020
211-сантиметровият колос обаче не хареса предизвестието от защитата и съобщи, че няма никакъв смисъл да носи маска, щом няма нито един човек към него. " Някой ме е издал. Няма нито един човек към мен. Трябва ли да нося маска? ", запита Хауърд във видео онлайн в обществената мрежа " Инстаграм ".

being back in orlando has dwight feeling nostalgic pic.twitter.com/eZ2U7Ksczx
— NBA Bubble Life (@NBABubbleLife) July 14, 2020 Има възможност осемкратният участник в " Мача на звездите " да се е издал самичък, като това да се е случило посредством въпросните видеоклипове онлайн, които той постоянно снима в профила си. В тях се вижда, че Хауърд нито един път не е употребявал маска на лицето си. Именно поради сходни клипове НБА направи забележка на съотборника му Джей Ар Смит, който прекрачи границите с непрекъснатите си недоволства след идването си в хотела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР