Дуа Липа се раздели с приятелят ѝ Ануар Хадид след

...
Дуа Липа се раздели с приятелят ѝ Ануар Хадид след
Коментари Харесай

Дуа Липа и Ануар Хадид окончателно са разделени

Дуа Липа се раздели с приятелят ѝ Ануар Хадид след 2-годишна връзка. 26-годишната попзвезда и 22-годишният модел са се разделяли и събирали няколко пъти, само че най-после са взели решение да се разделят дефинитивно.

В момента Дуа Липа записва новия си албум в Лондон и Лос Анджелис, до момента в който Ануар живее в Ню Йорк. Близък на певицата разяснява, че точно дистанцията е довело до пагубния край в връзките им.

Ануар е по-малък брат на Джиджи и Бела Хадид, които са супермодели. Той написа в своя обява в Instagram, че е признателен за околните, които „ насочват стъпките ми, позволявайки ми да се науча да бъда благополучен самичък със себе си “.

Знаменитостите започнаха връзката си през септември 2019 година Двойката даже съжителстваше дружно в неговия апартамент в Ню Йорк.

Ануар е рекламно лице на огромни фешън марки като Hugo Boss и Valentino. Той направи своя дебют като модел на корицата на списание Nylon през 2015 година, а също по този начин се появи на корицата на Teen Vogue. Преди е имал връзки с модела Кендъл Дженър и актрисата Никола Пелц.

Дуа Липа е отгледана в семейство на музиканти. Баща й Дукаджин Липа е рок артист. Когато е на 16-годишна възраст тя стартира да работи като модел, а по-късно се пробва да започва своята певческа кариера.

Певицата бързо се трансформира в сензация и към този момент е петкратен притежател на премиите Brit Awards. Тя също по този начин получи премия „ Грами “ през 2019 година за най-хубав нов реализатор.

От последните фотоси на Липа в Instagram е явно, че тя е на спа отмора с другари, където може би се възвръща след раздялата. В последната си обява звездата театралничи по бански, макар че е декември месец.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР