DS Automobiles разпространи нови подробности за новия си plug-in (зареждаем) хибриден автомобил

...
DS Automobiles разпространи нови подробности
за новия си plug-in (зареждаем) хибриден
автомобил
Коментари Харесай

Новият DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 минава до 50 километра на ток

DS Automobiles популяризира нови подробности за новия си plug-in (зареждаем) хибриден автомобил DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, който е първата електрифицирана кола в стратегическото решение на марката за цялостна електрификация на бъдещите нови предложения в гамата й.

Хибридната задвижваща система на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 е с обща оптималната мощност от 300 конски сили и оптимален въртящ момент от 450 Нм, както подсказва обозначението- задвижващи са и четирите колела, а с един заряд на батерията си, колата може да измине до 50 километра в чист електрически режим.

Задвижващата система на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, която е в положение да оперира в изцяло електрически режим при скорост на движение от до 135 км/ч, е формирана от бензинов мотор с вътрешно горене с максимална мощ от 200 конски сили, два електромотора със 109 конски сили, осемстепенна автоматизирана предавателна кутия и батерия с потенциал от 13.2 kWh. Презареждането на батерията лишава 2 часа при приложимост на апаратура за бърз заряд и 8 часа непосредствено от домашна електрическа апаратура.

От DS Automobiles споделят, че стандартният режим на работа на хибридната задвижваща система на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 е изцяло електрическият, като той е винаги активен при пускане на автомобила. За търсещите спомагателната динамичност на пътя, системата разполага с режим Sport, за търсещите салдото е очакван Hybrid, а за по-сложните пътни условия е разполагаем 4WD.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР