DS Automobiles и Penske Autosport представиха новия дизайн на състезателния

...
DS Automobiles и Penske Autosport представиха новия дизайн на състезателния
Коментари Харесай

Новият болид DS E-Tense FE23 - видео

DS Automobiles и Penske Autosport показаха новия дизайн на спортния автомобил DS E-Tense FE23 за десетия сезон на напълно електрическите спортни серии ABB FIA Formula E World Championship.

Визуалното наличие на напълно електрическия спортен автомобил е усъвършенствано посредством превръщане на предходната цветова скица: златното и черното са трансформирали позициите си върху каросерията.

Използва се и още веднъж изпитана технология - според наредбите задвижването е закрепено за две години, идният сезон е втората година в този цикъл. DS E-Tense FE23 е създаден от DS Performance и е основан на най-модерната електрическа технология на DS Automobiles.

Както и предходната година, двамата водачи на тима са французинът Жан-Ерик Верн, единственият повторен първенец във Формула Е, и белгиецът Стофел Вандорн, международен първенец за 2022 година Техният сезон публично стартира с предсезонния тест от 24-ти до 27 октомври 2023 година във Валенсия. Първото съревнование за десетата година на Формула Е ще се организира на 13 януари 2024 година в Мексико Сити.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР