Дрю Баримор открива на 14 септември собственото си телевизионно шоу,

...
Дрю Баримор открива на 14 септември собственото си телевизионно шоу,
Коментари Харесай

Ангелите на Чарли са отново заедно

Дрю Баримор открива на 14 септември личното си телевизионно шоу, а първите ѝ посетители ще бъдат партньорките ѝ от „ Ангелите на Чарли “ - Камерън Диас и Луси Лиу, оповестява Контактмюзик.

45-годишната актриса ще бъде водеща и създател на " Шоуто на Дрю Баримор " в понеделник (14.09.20), а за свои първи звездни посетители към нея ще се причислят Камерън Диас и Луси Лиу, с цел да отпразнува съвсем 20 години от първата премиера на „ Ангелите на Чарли “, която се случи през октомври 2000 година

Токшоуто на Дрю също ще я срещне с дългогодишния ѝ другар и помощник - Адам Сандлър, както и ще сервира огромна изненада на нормално работническо семейство в една от рубриките на програмата - „ Проектирано от Дрю “.

Във втория епизод, който ще се излъчи на идващия ден, Баримор ще посрещне в студиото Рийз Уидърспун и Били Айхнер, които ще изпълнят скечове в рубриката „ Би ли го харесала Дрю Баримор? “.

Според прессъобщение, Дрю се надява новото ѝ шоу да донесе „ информация, ентусиазъм и развлечение на дневната публика “. Рекламата на предаването гласи: „ Известна в целия свят с нейната запазена марка комизъм и позитивност, водещата Дрю Баримор ще показа своята позиция в този пресен и неповторим формат с доста тематики и рубрики”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР