Drygate е пивоварна в Глазгоу, която реши да се включи

...
Drygate е пивоварна в Глазгоу, която реши да се включи
Коментари Харесай

Безплатната бира, Глазгоу и как насърчават гласуването там

Drygate е пивоварна в Глазгоу, която реши да се включи в политиката по своя си, бирен метод. В партньорство с организацията Rize Up, те пускат нова бира - част от акция, ориентирана към поощряване на младежите да гласоподават на идните общи избори. Rize Up е ейл с усет на портокал и манго, и с алкохолно наличие 4,8 %.

Бирата ще бъде безвъзмездна за младите гласоподаватели в Глазгоу, които би трябвало да потвърдят, че са се записали и гласоподават преди крайния период на 26 ноември.

Те би трябвало да донесат потвърждението си за регистрация на гласоподаватели или карта за гласоподаване в пивоварната, която се намира в центъра на града. Именно по този начин те ще бъдат възнаградени с безплатното си кенче бира.

Според уеб страницата на Rize Up самата бира съчетава " горчиви цитрусови аромати на живи плодове " с " тежките тропически аромати на портокал и манго ". Има и " нотки на бисквита и лека нотка на изгорял малц ".

Джош Коул, създател на Rize Up, споделя: " Тези насилствени избори са едни от най-важните за нашия живот и в никакъв случай не е било по-наложителни да покажем посланието си и да дадем опция на това потомство да даде своя избор. "

Според него съдействието на организацията с пивоварната Drygate дава опция да се сътвори и знак, който да сплоти последователите на концепцията за наложителното гласоподаване от всяко потомство с жест на позитивност и взаимност, написа Independent. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР