Дрязги в семейство на зверски убития в катастрофа Милен Цветков

...
Дрязги в семейство на зверски убития в катастрофа Милен Цветков
Коментари Харесай

Жените на Милен Цветков се хванаха за косите в спор за наследството му

Дрязги в семейство на свиреп убития в злополука Милен Цветков се появили три месеца след гибелта му, разкрива „ Ретро “. Първата брачна половинка на журналиста - Диана Начева, която е майка на първородната му щерка Калина, имала противоречие с втората му жена Ивета, от която Милен има 8-годишен наследник Боян.

Напрежението сред двете дами зародило във връзка наследството на ТВ водещия и правосъдната борба за обезщетение, което се поставя на наследниците му. Ивета, Дани и огромната дъщеря на Милен - Калина, намерили време след погребението му да обсъдят по какъв начин да действат, само че Калина и майка й изрично отказали да се борят за правата с юристите, които Ивета към този момент била наела. Искали да употребяват услугите на своя позната юристка, на която имали по-голямо доверие.

Очевидно сред наследниците на Цветков съществуват разногласи я по отношение на подялбата на компенсациите, а съгласно Застрахователното сдружение, където колата на Милен е имала „ Гражданска отговорност “, на щерка му Калина към този момент била изплатена половината от сумата, която тя поискала. Парите били преведени непосредствено на персоналната и банкова сметка без авансово съглашение или правосъдно решение.

В същото време благотворителна интернет акция в помощ на наследниците на журналиста събра 187 хиляди лв. . Голямото подаяние ще бъде обещано на децата му в чист тип. По всяка възможност то ще бъде разграничено по равно.

Не е ясно обаче какво се случва с ипотечния заем на журналиста за няколкостотин хиляди лв., които имаше възможност децата му също да унаследят. В периферията на фамилните разногласия остана само последната половинка на ТВ водещия - Милена с която той живеел на фамилни начала Тя пък бе упрекната, че си правила реклама като разгласила техни общи фотоси едвам след гибелта му. А до момента в който били дружно съвсем 2 години в профила й нямало такива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР